Утрински Весник
Македонија

Тридневна работилница за сајбер безбедност

Тридневна работилница за сајбер безбедност

Скопје, 25 јуни 219 (/) – Министерството за информатичко општество и администрација во соработка со ITU- Меѓународна унија за телекомуникации организира тридневна работилница за сајбер безбедност во Скопје.

Работилницата денеска ќе ја отвори министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски. дма/сст/

 

Извор: mia.mk

Можете да прочитате

124 казни за брзо возење на територија на СВР Битола

Маја Морачанин повторно избрана за претседател на ДОМ

Утре наутро блокада на крстосницата кај „Мавровка“