Утрински Весник
Македонија

Средба на Комисијата за одбрана и безбедност со учесници од семинарот „Законодавни односи во одбраната“

Средба на Комисијата за одбрана и безбедност со учесници од семинарот „Законодавни односи во одбраната“

Скопје, 28 јуни 2019 (/) – Во Собранието на Република Северна Македонија денеска ќе се одржи завршна средба на Комисијата за одбрана и безбедност со учесници од работниот семинар „Законодавни односи во одбраната“.

Семинарот е организиран од Канцеларијата за одбранбена соработка на САД во Република Северна Македонија. сст/лв/

Извор: mia.mk

Можете да прочитате

Пешевска: Да се зголеми додатокот за минимална помош преку МТСП

Ковачевски: Да се обединиме за европска иднина за стремежот за европска Македонија

СДСМ: Мицкоски конструктивноста да ја покаже во Собранието, подаваме рака за сите кои работат за граѓаните