Утрински Весник
Македонија

Спасовски во посета на Градско, Демир Капија и Кавадарци

Спасовски во посета на Градско, Демир Капија и Кавадарци

Скопје, 29 јуни 2019 (/) – Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски денеска ќе ги посети општините Градско, Демир Капија и Кавадарци.

За време на посетата, Спасовски ќе оствари средби со градоначалниците и со раководствата на полициските станици во Градско, Демир Капија и Кавадарци. Покрај ова, во Кавадарци присуствува на врачување донација на две возила за потребите на станицата за локална самоуправа. бак/нд/

Извор: mia.mk

Можете да прочитате

Списоците на корисници на финансиска поддршка објавени на веб страната на Министерството за труд и социјална политика

Маричиќ: Со политичка волја и конкретни чекори од ЕУ, интеграција на регионот е реална

Герасимовски: Со здравата и правилна исхрана ги поттикнуваме здравите навики кај децата