Утрински Весник
Македонија

Состанок на Управната група за преземени обврски за безбедност во рамки на Берлинскиот процес

Состанок на Управната група за преземени обврски за безбедност во рамки на Берлинскиот процес

Скопје, 12 јуни 2019 (/) – Во организација на Британското Министерство за надворешни работи и работи на Комонвелтот, денеска и утре во Скопје, ќе се одржи вториот состанок на Управната група за преземени обврски за безбедност во рамки на Берлинскиот процес.

Како што информираат од МВР, на состанокот ќе се обрати министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски. дма/са/

Извор: mia.mk

Можете да прочитате

Пешевска: Да се зголеми додатокот за минимална помош преку МТСП

Ковачевски: Да се обединиме за европска иднина за стремежот за европска Македонија

СДСМ: Мицкоски конструктивноста да ја покаже во Собранието, подаваме рака за сите кои работат за граѓаните