Утрински Весник
Бизнис

Дебата за воведување иновативни образовни концепти за одржлив туризам

„Почувствувај го Скопје“ – меѓународна конференција за туризам

Скопје, 28 јуни 2019 (/) –  Дебата  за воведување иновативни образовни концепти на областа на одржливиот туризам ќе се одржи денеска во Скопје.

Настанот е во рамки на проектот што Стопанската комора за туризам на Македонија (СКТМ) го реализира од програмата Еразмус +, Клучна акција 2 -К2 „Cheese and wine and Tourism will shine“ преку Националната агенција за европски образовни програми и мобилност, соопштуваат од СКТМ. мс/

 

Извор: mia.mk

Можете да прочитате

Дизелот поскапува

Заедно можеме повеќе

Владата ја обврза ЕСМ да обезбеди парно греење во Скопје