Утрински Весник
Македонија

Во Момин Поток ќе биде отворен дополнителен капацитет за бездомници

Во Момин Поток ќе биде отворен дополнителен капацитет за бездомници

Скопје, 26 јуни 2019 (/) – Во Пункот за бездомници во Момин Поток денеска ќе биде отворен дополнителен капацитет за пружање на грижа и заштита – трпезарија за бездомници.

На настанот што е во организација на Црвениот крст на Град Скопје ќе присуствува и градоначалникот на Општина Карпош, Стефан Богоев. дма/сст/

Извор: mia.mk

Можете да прочитате

150 казни за брзо возење

Вработен во Пошта уништил архивски материјал, против него е поднесена кривична пријава

Приведени разбојници во Скопје, следува кривична пријава